Economieposters voor in het lokaal!

Ik was al een tijdje op zoek naar mooie, overzichtelijke posters voor in mijn lokaal, gericht op economie voor (voornamelijk) het vmbo. Omdat ik deze eigenlijk nergens kon vinden, besloot ik ze zelf te ontwerpen en omdat zowel mijn leerlingen als vakcollega’s hier enorm enthousiast over waren dacht ik: “Waarom maak ik deze niet beschikbaar voor alle klaslokalen in Nederland?”.

Daarom zijn mijn eerste drie posters vanaf vandaag te bestellen! Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

De insteek is om lastige onderwerpen op een aantrekkelijke wijze overzichtelijk te presenteren, zodat leerlingen het grotere geheel gaan zien. Tevens zijn de posters voorzien van een QR-code, via welke de leerling toegang krijgt tot uitgebreide lesvideo’s, waarin de onderwerpen duidelijk door mij uitgelegd worden.

De posters zijn door heel Nederland en België te bestellen en worden via DHL naar jouw school verstuurd! In de meeste gevallen zul je deze gewoon van jouw sectiebudget kunnen betalen.

Deel dit gerust met bevriende docenten! Verzoeken voor onderwerpen die ik op een toekomstige poster kan behandelen, zijn natuurlijk ook hartstikke welkom!
Klik hier om te bestellen!